Shitlannin sirkus esittää

Ei tässä varmaan voi puhua comebackista tämän blogin osalta, mutta sanotaan nyt vaan sitten mikrolämmitetyksi somevaikuttamiseksi. Kalenteri tuppaa olemaan täynnä ohjelmaa ja tein jossain vaiheessa päätöksen olla jakamatta enää niin paljoa tietoa kaikesta interwebsiin. Kuitenkin pyrin jatkossa järjestämään hommat niin, että minulla riittää aikaa myös leikkiä hevosharrastajaa pitkän kaavan kautta. Toistaiseksi sekä tallitöissä että hevosten liikuttamisessa on ollut apuna ulkopuolisia lisäkäsiä. Ei pelkästään ajanpuutteen vuoksi, vaan siksikin, etten ole fyysisesti kelpoinen kampeamaan satulaan siinä määrin, kun haluaisin. Syynä tähän on edelleen muutama vinksallaan oleva nikama niskassa ja selässä ja sen sellaista.

Se, miksi hevosharrastus taas houkuttelee johtunee kahdesta shetlanninponista, jotka saapuivat meille Liettuasta tammikuussa. Playssonin poistuttua keskuudestamme kesällä 2020 vannoin, etten hanki enää yhtään shettistä ikinä. Mitä poneihin tulee on mieli heikko, kyllä te sen tiedätte, joten tontille tipahtivat kuljetusfirman toimesta Arttu ja Kerttu. He ovat todellisia A-luokan kakkiaisia ja kovan luokan jästipäitä. Kirjavan Artun on tarkoitus saada uusi koti ja ruunikon Kertun pidän itselläni harrasteponina. Liityin jopa vuosien jälkeen uudestaan Suomen Shetlanninponiyhdistyksen jäseneksi ja aloittelen käyttöluokkatuomarin koulutuksen. Ohjasajo on ihan lystiä, eikä Kerttu-parka tiedä, että hänestä kaavaillaan siihen ponia. Kerttu kun paheksuu jo pelkästään liinatyöskentelyä. Toivon mukaan pääsen päivittämään blogia tiuhempaan kevään ja kesän mittaan erityisesti jakaakseni Kertun treenin ilosanomaa. Kerttua on kaavailtu kaiken huipuksi PR-ponin rooliin, joten mikäli maailmantilanne sallii, Kerttu pääsee kiertämään tapahtumia.

Pienenä haaveena on myös käydä Akron kanssa maastoilemassa silloin tällöin satulasta käsin. Se vaan vaatii tiettyä mielentilaa ja hyvää säätä, sen verran mukavuudenhaluinen olen jo. Akro on kuntoutunut suhteellisen hyvin parin vuoden takaisesta rypemisestään ja onkin ollut kevyessä ratsastustreenissä apulaisen toimesta. Vanha ongelma ei poistu, eli edelleen tarvitsee saada massaa. Etenkin pitkän lomailun jälkeen.

Kerttu, tulevaisuuden PR-poni
Arttu ja Lotta tunnustavat väriä

P.S. Sivupalkista voi tilata ilmoitukset sähköpostiin, niin saat tiedon, kun uusi postaus on ilmestynyt!

You Might Also Like

Leave a Reply