Longines EEF -sarjassa valitaan vuoden hevonen

Kuutta hevosta on ehdotettu ensimmäistä kertaa Longines EEF -sarjan vuoden hevoseksi yhdessä Jumping Owners Clubin kanssa.

EEF ja Jumping Owners Club esittelevät ylpeinä ensimmäistä kertaa kuusi finalistia ehdolle Longines EEF -sarjan vuoden hevonen -palkinnolle. Nimeämisprosessi oli avoin kaikille hevosille, jotka olivat osallistuneet vähintään kahteen Longines EEF -sarjan kilpailuun kaudella 2023.

Ehdokkaat aakkosjärjestyksessä ovat:

Cuma 5 (AUT)
Katharina Rhombergin ratsastama, omistaja Gerhard Rauch, hoitaja Julia Strauß

Longines EEF Series -areena ei ole tälle hevoselle vieras, sillä Cuma esiintyi ensimmäisen kerran sarjassa sen avauskaudella 2021 ja on ollut osa Itävallan joukkuetta Mannheimissa ja Ebreichsdorfissa tänä vuonna. 

Markus Merschformannin kasvattama ja aloittama Cuma on ollut osa Katharinan tiimiä jo usean vuoden ajan. Hevosen ja ratsastajan välinen side on kaikkien nähtävissä. Hoitaja Julia Strauß on valmiina pitämään Cumin iloisena hevosena, joka rakastaa hemmottelua ja nauttii halailuista tallissa.

Enjoy de la Muresta (ESP)
Ratsastajana Eduardo Alvarez Aznar, omistajana Abundium S.L (Xavier Bernat), hoitaja Joanna Olszewska

Kilpaillessaan Mannheimissa, Peelbergenissä ja Deauvillessa, tämän hevosen johdonmukaisuus on ollut yksinkertaisesti uskomatonta. Kolmessa kisassa oli kolme erillistä haastetta ja jokaisessa tapauksessa Enjoy pystyi tarttumaan tilaisuuteen.

Kotona Enjoy on rento mies, mutta herää eloon kisoissa, antaa 100 % ja on elementissään. Hoitaja Joanna Olszewskan rinnalla Enjoy tunnetaan suuresta sydämestään ja se on varmasti yksi Espanjan tulevaisuuden suurista tähdistä.

For Killy (SWE)
Ratsastajana Amanda Landeblad, omistajana Jacobsbergs Stuteri Ab, hoitaja Josefine Carlsson

Äänestyksen ainoa tamma For Killy on ollut Amandan yhteistyökumppani viimeiset 5 vuotta. 

Josefine Carlssonin tien päällä hoitama Fia on ujo hevonen, joka vie aikaa tutustuakseen uusiin ihmisiin. For Killyä on kuvattu ”herkäksi myöhään kukkivaksi”. Tamma tulee varmasti esiintymään monissa muissakin ruotsalaisissa joukkueissa.

Impian D (NED)
Henk Frederiksin ratsastama, omistaja Henrike Van Doorn, hoitaja Milou van Hoften

Tänä vuonna ”Impie” on osoittautunut tärkeäksi osaksi hollantilaista joukkuetta. Tällä kaudella sillä on ollut kolme joukkue-esiintymistä Aalborgissa, Drammenissa ja Ebreichsdorfissa. Impie hyppäsi puhtaan kierroksen kaikissa kolmessa tapahtumassa.

Tiimi on jokaisen menestyksen takana, groomi Milou van Hoften rinnallaan Van Doornin perhe nauttii kaikista hänen saavutuksistaan.

Lord Mexx (KRE)
Ratsastajana Angelos Touloupis, omistajana Stefan Rödl, hoitajana Jenny Fehleisen-Touloupis

Kilpailtuaan sarjassa ensimmäisen kerran vuonna 2022, Lord Mexx oli vauhdissa Gorla Minoressa ja Ateenassa vuonna 2023.

Ratsastaja-hoitaja perhekaksikko on huolellisesti kehittänyt ”Lordin” hyväksi kisaajaksi tällä tasolla. Vahvan luonteen hevonen, Lord on nimensä mukainen ja on kotitallillaan pomo! 

Oeli R (AUT)
Ratsastajana Alessandra Reich, omistajana Alessandra Reich, hoitaja Hanna Neff

Vain 9-vuotias Oeli R on toinen nuoremmista ehdokkaistamme. Hevonen debytoi Itävallan joukkueessa Mannheimissa ja oli myös keskeinen osa Ebreichsdorfin pyrkimyksiä saada Itävalta finaaliin. 

Oeli on ollut Alessandran ratsastama ja treenaama 5-vuotiaasta asti. Radalla hevonen tietää työnsä ja taistelee joka hetkestä antaakseen ratsastajalleen 100 %.

Nämä hevoset ovat jokaisen kilpailun varsinaisia tähtiä ja tällä palkinnolla kiitetään kaikkia omistajia, hoitajia, tallin henkilökuntaa ja laajempaa tukitiimiä, jotka ovat mahdollistaneet kaiken niille 250:lle Longines EEF -sarjassa tähän mennessä tänä vuonna kilpailleelle ratsastajalle.

Äänestys alkaa maanantaina 14. elokuuta ja päättyy perjantaina 25. päivä. Voittaja julkistetaan Varsovassa syyskuun finaalissa!

Longines EEF -sarja on Nations Cup -kilpailu, joka on suunniteltu kehittämään ratsukoita tarjoamalla laadukkaita tapahtumia ja joukkuekilpailuita, korvaten aiemmin tunnetun Division 2 Nations Cup -sarjan. 3*- ja 4*-tapahtumat keskittyvät kykyjen laajuuden ja syvyyden kasvattamiseen tuodakseen lisää yhdistelmiä korkeimmalle tasolle kaikista Euroopan maista. EEF uskoo vahvasti, että voivat auttaa turvaamaan hevosurheilun tulevaisuuden tarjoamalla jatkuvaa kehitystä. 

You Might Also Like

Leave a Reply